Skip to content

Acte Assemblea Coordinació 25-5-2011

25/05/2011

Acte Assemblea Coordinació

Espai de coordinació entre comissions i obrir-se a noves persones. Es limita a temes que cal discutir, els temes que queden clars a cada comissió ja passen directes a assemblea general, s’utilitza més com a crítica o com a roda emocional (es comença a estar cansat).
Anar en compte amb la publicació dels horaris al blog o de vigilar en ser clars i concrets a l’hora de publicar les decisions.
Per coordinar-se amb una altra comissió es fa directament, no cal fer-ho aquí.
Aquí es parla del què s’haurà de votar a l’assemblea general.
Es diu que avui cal parlar de temes que han anat sorgint i que han creat malestar.
Es dedica la primera part a decidir els temes a tractar a l’assemblea general i a que cada comissió explica temes que cal comunicar a totes les comissió en general. Es recorda que cadascú hauria d’anar llegint les actes i tota la informació que es publica.
Activitats:
1. Problema del micro obert i qui el gestiona.
2. Cal fomentar lectures des de continguts. Es demana que continguts passi temes a activitats.
3. Falta gent per coordinar activitats lúdiques.
4. Cassolada: Muntar cassolada i assemblea al mig de la plaça. Vincular manifest de la cassolada amb continguts i amb les lectures del matí.
5. Hospital Vic i IES Vic, s’hi ha anat avui per captar els indignats.
6. “Deixa el que no utilitzis i agafa el que necessitis”: botiga oberta d’intercanvi. Que infraestructures pensi on es pot col·locar. Obrir-la a les 11 del matí i deixar-la oberta tot el dia. Es parla de col·locar-la enmig de la plaça. En relació a això es parla de la carta d’un veí de la plaça que ha enviat un correu amb propostes per millorar i amb molt bona energia.
7. Activitat d’acció directa, a les 5/5.30 de demà dia 26: asseure’s davant dels bancs amb mans lligades i boca tapada i un cartell amb consignes.
8. Performance de diumenge a les 5 de la tarda. Es recorda l’horari de taller de preparació de la performance.
9. Es parla de la dificultat de centrar i fer la tria de temes que es vulguin anar tocant. Es parla de tenir també una visió a llarg plaç  (per territori i habitatge tenir en compte ACVIC).
10. Tema Barça. Des de la comissió d’activitats no es vol preparar res. S’aclareix el malentès del tipus d’activitat que es vol fer.
11. Apareix paral·lelament el tema que les comissions s’estan tancant a elles mateixes i cal anar-les obrint cap a fora.
Infraestructures:
1. Tema lavabos solucionat. Ajuntament ens porten el material (plafons) a canvi que ho deixem tot ben endreçat. Hi ha alguna queixa i s’ha respòs que són danys col·laterals d’un moviment pacífic. Si ve manteniment lavabo que avisin a l’Enric.
Comunicació:
1. Objectius mínims de Barcelona, els han enviat per si els volem recolzar, es passarà a continguts i se’n parlarà.
2. Es proposa que el gmail el vagi seguint cada comissió.

Temes de debat

1. S’ha de començar a plantejar diferents opcions de què es farà després i on ens instal·larem. No és urgent però cal tenir-ho en compte.
2. Surt de manera paral·lela la problemàtica de les nits i l’ambient que a vegades es crea.
3. Es llegeix la carta del veí de la plaça comentada més amunt. Manifesta que el campament no es visualitza bé i que no és acollidor per tots els passants. Falta informar als passants perquè perdem molts simpatitzants. No s’informa prou de què s’està fent. Es proposa que totes les activitats siguin al centre de la plaça. Seria interessant que durant l’assemblea i activitats hi haguessin informadors als passants. Proposa tutors per les comissions que poguessin coordinar I acollir noves incorporacions.
4. A partir de la carta es parla de crear un element identificatiu de roba (barrets de palla).
5. Aquest era un moviment de tothom i s’està tancant. Amb aquest tema passem a la part emotiva.
6. Es reprèn el tema de les nits. La nit d’ahir dimarts 24 va provocar mal ambient i es parla de possibles solucions i de deixar clar el que s’està fent i parlar directament amb qui crea conflictes. Es parla del tema de la webcam i es debat si és convenient o no controlar què enfoca. Es parla d’horaris de descans a les nits, dels gossos i de saber explicar i conscienciar a la gent dels usos de l’espai (ja s’ha fet). S’acorda que si ja està identificat el conflicte i les persones caldrà parlar-hi directament. La persona del punt d’informació, en torns, és qui podria de vetllar per aquests temes. Es proposa de parlar-ho a l’assemblea i parlar de posar cartells informant d’això. PROPOSTES CONCRETES:
Definir paper de la persona “responsable” en aquell moment.
Fer un cartell
S’haurien de marcar les permanències i responsabilitats. Que cada comissió tingui una persona que hi sigui al matí, a la tarda i a la nit.

Assemblea general:
1. Moderador: Ramon
2. Secretari: Edu
3. Apuntador: Patrícia
4. Informadors al debat: Jaume i Elena.

Decisions:

1. Informar sobre la problemàtica nits (Infraestructura)
2. Plantejar les reflexions sobre ocupació de l’espai (ocupar més centre de la plaça)
3. Llegir la carta del veí a mode de reflexió personal (si hi ha temps). Penjar la carta al blog.

 

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: