Skip to content

Acta assemblea 21/05/2011

25/05/2011

Ordre del dia:
– Presentació de la feina feta per cada comissió.
– Fins quan ens quedem?
– On ens col·loquem?
– Debat i propostes.

Presentació de la feina feta per cada comissió:
Cada comissió fa una explicació de com s’organitzarà i de quines propostes han començat a lligar.
– Activitats explica les activitats pensades per fer demà diumenge
– Infraestructures explica com creuen que hem d’organitzar el campament, també proposen fer torns rotatius per cuinar els àpats i netejar.
– Solucions exposa la pluja d’idees que es creu que s’han d’anar treballant entre tots.
– Comunicació explica els mitjans de difusió que s’han creat, exposen que tenen un problema de comunicació interna, i a quins punts encara no s’ha arribat (comunicació amb les altres acampades, per exemple).
S’acorda que cada comissió es reunirà i per l’assemblea de demà diumenge, s’ha de portar la previsió de què es vol aconseguir a més llarg termini (en la propera setmana)

Fins quan ens quedem?

L’Acampada de Barcelona ha comunicat que pretenen allargar l’acampada fins el 15 de juny, dia en que es convoquen a totes les acampades de Catalunya a anar a Barcelona i fer tots junts una manifestació des de Plaça Catalunya fins al Parlament.

Es debat si hem d’unir-nos a la manifestació i si hem d’aguantar acampats durant 3 setmanes. Surten propostes com: continuar acampats i avaluar cada 3-4 dies si val la pena continuar permanentment, continuar acampant només durant els caps de setmana, reunir-nos cada vespre (cassolada i assemblea) i desfer el campament permanent. Es vota i es decideix que:
– Anirem a la manifestació del 15 de juny
– de moment continuarem acampats i en períodes de 3-4 dies s’anirà avaluant l’estat i la necessitat de continuar acampant.

On ens col·loquem?

Ens vam canviar de lloc per no molestar el mercat, la intenció era tornar al mig de la Plaça però s’ha vist que l’espai actual té més comoditats. (no ens haurem d’anar movent cada dimarts i dissabte, té ombra, és un lloc de pas, continuem estant a la Plaça Major). També surt la proposta de acampar al costat de l’estació de trens, o al campus. Es vota i es decideix que:
– El campament es queda on el tenim ara (entrada a la Plaça Major des del C/Verdaguer) i les assemblees i activitats amb molta assistència es faran al mig de la Plaça Major.

Debat i propostes (Es fa un tall per sopar i es reprèn l’assemblea)

Surten propostes d’activitats i xerrades a fer: portar gent entesa que pugui parlar de temàtiques més específiques, a part de les activitats més lúdiques, donar molt lloc a debats i xerrades durant el dia que donin peu a la reflexió. Es podrien organitzar des d’Activitats i des de Solucions

Potenciar el contacte que tenim els que participem a l’acampada amb entitats o projectes de la ciutat i comarca.

Es proposa fer passis de cinema i de documentals: Zeitgeist, la Corporacion, la Isla de las Flores.

Es creu que aquestes propostes s’han de fer directament a Activitats, perquè reculli les propostes i elabori un calendari. Així s’agilitza l’Assemblea General.

Es fa una explicació sobre el vot en blanc i el vot nul. Som molts però ningú ho té massa clar. Es tornarà a fer com a activitat el diumenge al mati-migdia.

Es planteja que demà serveixi a nivell intern per organitzar la setmana que ve. Hem d’encarar la situació pensant en un termini diferent.

Es valora que falta una comissió de comunicació interna, que s’encarregui de fer les actes i organitzar les assemblees generals amb un ordre del dia i amb un moderador, a més ha de posar-se en contacte amb les altres assemblees del territori.

Es proposa fer un calendari amb els horaris de tothom per saber si som prou gent per mantenir el campament.

Ens tornarem a reunir demà diumenge a les 21h!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: