Skip to content

Acta assemblea 22/05/2011

25/05/2011

Ordre del dia:
a.Comunicació de les comissions: infraestructures, comunicació, activitats i propostes. 30’
b.Resum i debat dels continguts diaris. 20’
c.Presa de decisions. 30’
d.Valoracions, ànims i critiques

Es presenta el funcionament de l’assemblea, que s’ha estructurat a través de la reunió de comissions (assemblea de coordinació) que hi ha hagut a les 16h. Es planteja la idea de repetir un mateix esquema d’activitats diàries per facilitar l’organització i difusió.

ESTAT DE LES COMISSIONS

– INFRAESTRUCTURA: ens han tornat a posar lavabo, ara cal veure qui en fa el manteniment. Això sí, necessitem paper de WC… Per la gent que ajudi a cuina, s’està creant un protocol per saber quin menjar es fa malbé abans, on cal buscar… Recordar la importància d’apuntar-se si sabem que farem àpats a l’acampada. Es busquen voluntaris que visquin a prop que cedeixin la nevera de casa seva, el forn per cuinar en determinats moments, etc. S’ha creat una farmaciola. Caldria, també, una prestatgeria. A més, hi ha la proposta de crear una graella general amb els dies i les comissions per saber qui hi haurà en cada moment.

– COMUNICACIONS: dividits en comunicació interna i comunicació externa. Hi havia la intenció de dividir-ho en dues subcomissions però falta gent: a la comissió som pocs i no ens podem dividir. Tenim més de 1200 firmes que recolzen l’Acampada! S’ha creat un googlegroups on es van afegint els mails dels signants per passar-los informació. Ens hem subscrit a tomalaplaza.net, on es pot trobar una llista amb les acampades actualitzada. S’ha fet el mural per explicar una mica com funcionen les comissions i la intenció és posar-lo a la web. S’ha creat un canal al Flickr i un altre al youtube. Tothom qui vulgui pot fer arribar vídeos o fotos. Anem creant una llista de contactes amb altres assemblees. Hem tingut connexió amb Barcelona i ens han dit que no hi ha la intenció de coordinar a nivell català.

– ACTIVITATS: Al matí s’ha fet l’activitat ‘Expressa’t!’ per grans i petits. Els murals estan penjats a prop dels lavabos. També hi ha hagut taller de flors, com ahir. A la tarda hi ha hagut un taller de circ amb malabars, corda fluixa… I, com sempre, la cassolada. S’estableix un horari fix diari: 20.00h cassolada i assemblea a les 20.30h. També es proposa fer, després de sopar, visionat de vídeos i debats, així com l’espai de lectures (que avui s’ha fet amb ‘Indignados’) i el micro obert als matins (12 a 14h). Segurament, divendres vindrà Joan Brugués, a la xerrada d’Educació. També hi ha una altra activitat sobre reflexologia, el dimecres. Es proposa fer una petita performance: es diu de quedar dijous a les 20.30h per parlar-ne.

– PROPOSTES: S’ha estat pensant en els objectius generals i s’han plantejat de forma molt bàsica: resistir a la plaça tan de temps com es pugui, difusió, informar-nos. Es proposa fer una carta per publicar-la als diaris de la comarca i una altra per portar-la a l’ajuntament i altres òrgans de la comarca. S’han proposat temes per cada dia:
o Dilluns: solidaritat, cooperació internacional.
o Dimarts: habitatge.
o Dimecres: comerç just, banca ètica.
o Dijous: Sanitat.
o Divendres: Educació

Ha sortit una altra proposta de performance posant una paraula en cada pilar de la plaça com a símbol de l’assentament de les bases d’aquest moviment.
VALORACIÓ. S’obra torn de paraules.

– Es proposa que vagin sortint els motius d’indignació de cadascú per votar-los i que esdevinguin objectiu generals

S’arriba al consens dels següents objectius:
1. Mantenir-se aquí com a espai de difusió del malestar de cadascú.
2. Recollir informació per tal de difondre-la i debatre i arribar a més gent.
3. Ampliar el marc d’actuació, no reduït únicament a Vic. Treballar localment però pensant globalment (Osona).

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: