Skip to content

Crida a les entitats de la comarca

25/05/2011

Escrivim des del moviment de l’Acampada de Vic, provocat a arrel del 15-M i que, seguint la línia de les acampades de Madrid, Barcelona i altres ciutats, va decidir, a través d’una concentració, sumar-se a les acampades. Ens estem posant en contacte amb diferents entitats i persones de l’entorn per donar a conèixer el que estem fent i convidar a tothom a participar a les diferents activitats. Segur que des de cada entitat o contacte tenim moltes coses a dir, proposar, portar a terme. És molt important que aquestes mobilitzacions siguin cosa de tots i totes. Molta gent s’ha anat acostant aquests dies a la Plaça Major de Vic i ha anat dient la seva, participant d’activitats o formant part d’alguna comunicació. Mica en mica anem creixent i ens organitzem cada vegada millor.

Què podem fer? Es pot participar de moltes maneres: des de cassolades cada dia a les 20h seguides d’assemblees diàries a les 21h, amb la participació activa en les diferents comissions creades (activitats, infraestructura i cuina, comunicació, solucions i propostes), proposant activitats o xerrades, amb suport econòmic, alimentari, etc.

Declaració de principis
Som persones que hem vingut lliurement i de forma voluntària. Després de la manifestació del 15 de Maig hem decidit continuar unides i ser cada vegada més en la lluita per la dignitat. No representem cap partit ni associació. Tampoc ningú ens representa.

Ens uneix el malestar per la precarietat i les desigualtats però, sobretot, ens uneix una vocació de canvi. Estem aquí perquè volem una nova societat que doni prioritat a la vida per sobre dels interessos econòmics i polítics. Ens sentim trepitjats per l’economia capitalista i ens sentim exclosos del sistema polític actual, que no ens representa. Apostem per una transformació profunda de la societat i, sobretot, apostem perquè sigui la pròpia societat la protagonista d’aquest canvi.

Creien que estàvem adormits. Creien que ens podien seguir retallant els drets sense que ens hi resistíssim. S’equivocaven. Estem lluitant -pacíficament però amb determinació- per la vida que tots mereixem.

Hem après d’El Caire, Islàndia, Madrid, Barcelona i de la resta de mobilitzacions del món.

ARA ENS TOCA A TOTS I TOTES EXTENDRE LA LLUITA I PRENDRE LA PARAULA!

Ens podeu contactar a través d’aquest mail: acampadaavic@gmail.com, a través del nostre blog: http://acampadavic.blogspot.com, via Facebook: Acampada Vic, via Twitter: #acampadavic.

Moltes gràcies i fins aviat!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: