Skip to content

Crònica del diumenge 22/05/2011

25/05/2011

El diumenge es desperta amb un sol que ens acompanya i amb un esmorzar fantàstic que apareix damunt la taula de la cuina (pastissos variats i pastes que, fins i tot, sobren pel berenar). Totes les comissions es posen a treballar: infraestructures fa créixer el campament i organitza els espais, activitats prepara la jornada de circ i malabars de la tarda i al matí es fa la lectura del llibre “Indignaos”, d’Stéphan Hessel i continuen amb l’activitat “Expressa’t” que omple d’indignació diversos espais de la Plaça de Vic; comunicació actualitza el blog, el facebook i el twitter i obra nous canals de difusió (youtube, flickr) al mateix temps que va establint comunicacions amb altres acampades amb la intenció de crear xarxa i treballar conjuntament; i propostes farà la seva reunió a la tarda per anar concretant temes de debat amb l’objectiu de definir quines són les intencions de l’acampada a l’assemblea general. Tot això, seguit per uns quants espectadors que, des de casa, veuen al moment el que passa a la plaça a través d’una webcam (http://www.ustream.tv/channel/acampadavic).

L’hora de dinar serveix per conversar una estona i descansar tot menjant canelons, macarrons, pa amb tomàquet amb embotits i patés i altres aliments que s’han donat de forma voluntària. A la cuina, pràcticament, no hi caben: són moltes les persones que s’acosten a cada moment hi porten tot tipus d’aliment o estri útil a l’acampada. Després de dinar, apareix un termo amb cafè que tothom agraeix i una dona s’ofereix per fer massatges i relaxar a qui ho vulgui. La gent hi fa cua. A les 16h representants de cada comissió busquen un espai de coordinació per preparar l’assemblea general. Tot això pendents de què diuen les previsions meteorològiques (encara que la TV3 faci veure que no té càmera instal·lada a la Plaça…) perquè el cel cada vegada és més gris: es fa un pla d’emergència traslladant tot el que no es pugui mullar sota les voltes (per sort, però, són només dues gotes les que ens volen espantar). La gent es va acostant en una tarda animada amb música i taller de circ. 1200 firmes de suport s’apilen a la taula d’informació.

A les 20h, com sempre, cassolada! La gent s’acosta amb olles, paelles i cassoles per fer soroll i algú ens acompanya des del balcó. A les 20.30h l’assemblea comença amb un ordre del dia ben estructurat i es comencen a definir quins són els nostres objectius. A les 22.15h es serveix el sopar i, tot seguit, es fa un visionat de vídeos per generar debat, activitat que s’anirà repetint cada dia.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: