Skip to content

Valoració d’activitats de la tarda del 21/05/2011

25/05/2011

Primerament, fer un apunt molt interessant sobre l’evolució i repercussió de la xerrada amb la gent d’Ecoxarxaosona, una iniciativa alternativa a la societat de consum i amb molta projecció de futur.

Per més info.: ecoxarxaosona.blogspot.com o a ecoxarxaosona@gmail.com

Més tard, les activitats de la Sopa de Valors i Pintarcares han agrupat persones de totes les edats que han fet algun joc, s’han pintat la cara i han berenat. Considerem que han estat dues activitats molt profitoses per la societat de Vic. Nens i nenes, juntament amb les seves famílies han participat efectivament en aquestes activitats. L’Arnau, un nen que hi havia, ha causat furor i ha pres la iniciativa de proposar els balls o moviments que s’havien de fer a la sopa de valors. L’activitat consistia en escriure valors positius i negatius d’aquesta societat. Seguidament, la gent ha format una rotllana on s’han llegit els valors positius, un a un, d’aquesta societat, i si s’estava d’acord amb ells es proposaven moviments o accions, com ara tocar el nas de la persona del costat. Els organitzadors i, sobretot, l’Arnau, anaven dient quins moviments s’havien de fer per expressar aquest acord amb els valors. A part d’això, s’ha pintat la cara a molts nens, i tant els adults com la canalla ens ho hem passat fenomenal!

A les 20:00h ha començat la cassolada que ha desembocat en la segona marxa del dia pel casc antic de Vic. Aquesta, ha estat un èxit rotund, acollint unes 500 persones de totes les edats i estrats socials. La gent ens mirava, alguns amb cara de sorpresa, d’altres recolzant-nos amb aplaudiments, des dels balcons i portals de la ciutat. Ens hem parat a davant de la catedral on hi ha la càmera del diari 9nou.

Després s’ha fet l’assemblea general del dia. En aquesta hem posat en comú la feina de totes les comissions i s’han decidit aspectes vinculants a la següent jornada, diumenge. Ja per finalitzar, simplement, donar les gràcies a tota la gent. Al poble, la societat, les comissions, els voluntaris, etc., en definitiva a tothom que ha contribuït directa o indirectament a la consecució dels actes.

Fins demà poble!! Resistirem i defensarem la nostra causa!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: