Skip to content

Acta ASSEMBLEA GENERAL / Dijous 26 de maig 2011:

26/05/2011

7:30 S’ha explicat com funciona l’assemblea per als assistents nous i s’ha prosseguit a informar sobre les diferents comissions:

INFRAESTRUCTURA

-A nivell d’àpats s’informa que s’esperarà a que s’acabi el Gran Debat per donar el sopar. Com que pot ser que sigui tard es donarà berenar a l’assemblea general.

-S’hauria d’insistir més en l’ordre i la neteja de l’espai. Cadascú es responsable de tornar les coses que s’han utilitzat al seu lloc i de fomentar uns espais nets i ordenats (Sobretot tema GOTS).

-Hi ha una mica de preocupació a les la nit. S’Intentarà ser més responsable “això no és un espai de “festa”, és un espai de revolució”. Si es veuen conductes problemàtiques s’han d’intentar frenar de manera NO VIOLENTA. Cadascú es responsables dels seus actes i la seva vida, només es proposa que hi hagi un respecte cap a les persones que volen promoure una democràcia real (acampats, veïns,etc.) i que aquestes conductes es realitzin en un altre espai que NO sigui l’acampada.

Es convida a la participació perquè hi ha molta feina, i a vegades no es dona a l’abast i això fa que la comunicació i difusió sigui més lenta i complicada. Més participació, més tasques a repartir, més bona difusió i comunicació. Hi ha a la web una llista de les coses que necessita l’acampada.

COMUNICACIÓ:  

-S’ha creat una nova tasca durant les assembles que son els Informadors. Repartiran informació a traves de fulletons en els espais de Assemblea general i Cassolada popular.

-Es proposa fer el que  fem habitualment el dia del barça. Si hi ha descontrol, es proposa fer una cadena humana que protegeixi l’espai d’acampada. Suposem que això no serà necessari, aquest campament es de tothom i tota la gent del barça, que li agrada el futbol està més que convidat a participar i a dir que els indigna.

Els mitjans de comunicació sempre són manipulats. I fins i tot els mitjans de comunicació de l’acampada poden ser manipulats malintencionadament. Proposem que SOBRETOT ÉS SIGUI MOLT COHERENY ALHORA DE FER ACCIONS A NIVELL GLOBAL. SI VOLEM PROMOURE UN MOVIMENT PACIFISTA LES SEVES ACCIONS TAMBÉ HAN DE SER PACIFISTES.

ACTIVITATS:

S’encarrega de l’organització  de les activitats, però s’explica que es necessiten dinamitzadors perquè hi ha moltes propostes a fer i no hi ha suficientment gent per dinamitzar-les. Com més gent es responsabilitzi de la dinamització d’una proposta, més propostes es postrant dur a terme.  La comissió d’activitats vol ajudar a tirar endavant la teva proposta, ajudants a dinamitzar-la.

-S’ha creat un suro de propostes que està a la espai de la comissió d’activitats perquè qui vulgui i digui la seva.

-Demà: mati una marxa per fer difusió del que es fa a l’assemblea. Tarda taller de pintarà cares. A les 6 es farà una acció  teatre. I a les 8:30 el Gran Debat sobre l’educació.

-Dissabte: s’organitzarà la performa que hi ha programada per portar a terme diumenge, durant tot el dia amb dinar inclòs per qui es vulgui quedar.

-Diumenge a les 12 del mati difusió d’informació de l’acampada a la plaça major i al mercat del remei.  També es farà un espectacle de Break dance per Brutal Breakers. A les 17:00 es portarà a terme la performa preparada dissabte, a les 18 xerrada sobre el desnonament, a les 20 assemblea general valoració setmana.

CONTINGUTS:

-Les conclusions que es recullen al GRAN DEBAT, estan penjades a la web. S’intentarà crear un fòrum per tal de generar debat.

Es necessita persones que formin part de la comissió hi ha molta feina. Si voleu formar-ne part dirigiu-vos a la comissió de continguts estarem encantats de rebre-us.

 

S’ha convocat una trobada a bcn dissabte a les 12 del matí. Hi ha algú que hi vagi? Necessitem que algunes persones facin de representants de l’acampada de Vic i que ens informin del que s’ha parlat.

20:00/ Comença la Cassolada

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: