Skip to content

Assemblea general 25/05/2011. Prenem la paraula!

26/05/2011

Acta de la assemblea general de l’ acampada a Vic d’indignades d’Osona del 25/05/2011

L’assemblea avui ha estat molt ràpida, potser massa, hem començat a les 19:45 i hem acabat a les 20h en punt per donar pas a la cassolada.

Érem unes 40 persones.

La ronda de valoracions, ànims i crítiques que a partir de la nova configuració horària de l’assemblea que es va iniciar ahir, no s’havia pogut col·locar enlloc, s’ha fet després de la cassolada.

Malauradament el què s’ha recollit allà arribarà amb un altre post. Aviat.

  1. Comissions:

infraestructures:

S’han portat taules i nevera. Anem bé amb el material, es van necessitant coses de cuina, eines i material però la gent va responent, esperem que amb les millores a través del bloc es faciliti l’accés a la comunicació directa entre les persones que poden donar suport aportant el què ens fa falta.

S’incideix en el tema de la neteja. Especialment el got que queden sense amo. Propostes: marcar got. Lligar el got. Infraestructura ho recull i ho decidiran demà en l’assemblea de

Es comenta la responsabilitat de cadascú en mantenir una bona convivència, respectar el silenci i motivar que totes ens siguem incloses per poder continuar.

Comunicació:

S’està actualitzant i millorant els canals d’informació: google docs, facebook, twitter però especialment el bloc perquè és el què ens permet més amplitud, autonomia i privacitat (doncs ara és a wordpress, què és una empresa més petita que google o facebook i que treballa amb software lliure).

A banda d’això amb el tema de la informació presencial que no sigui online, s’ha rebut una carta molt maca que ens dona consells, que han alimentat molt el què comentem entre nosaltres i ens dóna força. En aquest sentit s’està treballant en recollir en plafons centrals tota la informació més important de funcionament i de debat. Esperem veure-la aviat.

En aquesta carta se’ns anima a prendre més activament el centre de la plaça doncs sembla ser que ens estem arraconant i tancant una mica, cosa que no volem… i que convidem als “tafaners” a què participin doncs moltes persones encara no s’hi animen perquè no veuen clar què és el què volem plantejar… prendre la paraula!! prendre la paraula!!!!

Es per això que des de ja, ens comprometrem diverses persones cada dia a repartir informació i convidar als “tafaners” a participar en les activitats, debats, assemblees, etc.

Activitats:

S’exposen les activitats que hi ha prevista per demà. Es proposa traslladar, animats també per la carta i portar-les al centre de la plaça, per aquest motiu s’hi instal·larà la biblioteca i la botiga lliure. Es convida a les persones a implicar-se en la proposta de desenvolupar una performance el diumenge. Això es farà de dijous a dissabte.

Continguts:

La comissió de continguts comenta que es troba una mica faltada de recursos humans per tal de poder assumir amb èxit el gran repte que ens proposem, articular els debats i les propostes que puguin sorgir entre nosaltres. S’estan recopilant informació, preparant texts i convidant persones amb coneixement pels temes dels propers dies. Aquests són, demà ECONOMIA i passat EDUCACIO.

2.Decisions generals.

Avui no s’ha plantejat cap element de gran magnitud a plantejar-se decidir en l’assemblea i més per el constrenyiment horari. S’estan tractant força temes des de l’assemblea de coordinació de la tarda, esperem que aviat se’ns presentin decisions.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: