Skip to content

Acta Assemblea Urgència 27.05.11 16H

27/05/2011

Es fa una breu explicació dels desallotjaments d’aquest matí (sobretot a Barcelona) i es dónen algunes recomenacions en cas de desallotjaments (que es poden trobar a la cuina)

Estat de les comissions:

–       Infraestructures. S’ha encarregat dels cartels de recomenacions i s’ha fet un inventari de les coses de valors i s’ha apuntat de qui és cada cosa. Si hi ha algú que ha portat coses, que ho comenti la comissió.

–       Comunicació. S’ha fet el comunicat amb els actes que han sortit avui i s’ha difós. S’ha estat en contacte amb altres acampades i es propasa fer alguna connexió al vespre per veure com estan a la resta de ciutats.

–       Activitats. S’ha portat una escultura que s’està muntant a la Plaça i es continua amb les activitats programades.

–       Continguts.

Comença torn de paraules:

–       Es valora que avui s’ha demostrat que això ja no es pot parar. Es propasa el debat de: quina és la policia que volem i com ha de treballar a l’actualitat.

Votacions i decisions:

–       Es decideix posar espelmes a la concentració. Es pensen lemes. El lema serà: Indignats, juntes podem!

–       Es debat sobre com es gestiona el debat d’educació i el nou debat que es proposa amb el que ha passat avui. De 20 a 21 es farà cassolada i es treballarà el que ha passat avui i a les 21h.

Ens posem a treballar, hi ha feina per tothom!

Anuncis
One Comment leave one →
 1. cristina permalink
  27/05/2011 17:17

  Jo aquest matí he estat a plaça Catalunya… Ha set brutal! Mai havia vist tants furgons ni cotxes dels mossos d’esquadra junts… Hi havien 2 helicòpters, i no m’han deixat entrar a la plaça!

  Hi ha hagut molts indignats ferits… Però també mossos d’esquadra!!

  Tot i que els han desallotjat (que de fet, ja tornen a estar a la plaça i hi ha activitats preparades per les 7 de la tarda), crec que és positiu que hagin hagut d’actuar dues vegades, i que hagin tardat 5 HORES a aconseguir desallotjar. Això demostra que tenim gran força!

  A seguir, i no defallim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: