Skip to content

Carta a la població d’Osona

27/05/2011

A la població d’Osona i especialment als col·lectius que desitgin aprofitar aquest moment de transformació:

Ja fa més d’una setmana que un centenar de persones de tota la comarca (i de més enllà) està participant activament en la acampada d’indignades de la plaça major de Vic. Ja fa més d’una setmana que centenars de persones hi han participat puntualment o ens han mostrat el seu suport.

Des de la humilitat, inexperiència i abast de les persones que estem intentant organitzar l’espai per a la seva continuitats fem una crida a la participació. Hem fet molta feina i creiem que estem preparades per assumir donar un pas més endavant. És la nostra oportunitat.

A totes les persones que creiem que tenim molt a dir, a totes les organitzacions no governamentals que treballen dia a dia per construir alternatives, a totes les treballadores que desitgen unes relacions socials més humanes, a totes les persones… en general. Aquí us trobem a faltar.

És el moment de prendre la paraula, de que ens trobem demà dissabte 28 en un escenari tan màgic com la plaça Major de Vic, perquè siguem nosaltres directament i no els polítics qui decideixi com volem viure a casa nostre.

Perquè Osona és una terra molt rica i molt malmesa que necessita que superem les antigues divisions i ens unim per debatre conscientment. Perquè vivim en el temps del treball en xarxa. Que de la indignació en sorgeixi la creativitat.

Pel dret a decidir. Per una Osona viva i rebel!

A prendre la paraula!

Dissabte 28 de Maig a les 17h a la plaça Major de Vic

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: