Skip to content

Comunicat en solidaritat i protesta als desallotjaments

27/05/2011

Comunicat en solidaritat i protesta als desallotjaments d’acampades del divendres 27 de maig

A les 9h del matí s’ha convocat una assemblea d’urgència a l’Acampada Vic arrel de les notícies de desallotjament (principalment de Barcelona però també tenim notícies de Lleida i Tarragona) que ens han arribat. S’ha estat recollint informació de diverses fonts i s ‘ha parlat amb la Comissió d’Extensió de Barcelona per saber quina era la situació. Amb l’argument de la neteja de la plaça i per evitar aldarulls amb la final de la Champions de demà, segons han dit, els mossos d’esquadra, conjuntament amb la guàrdia urbana, no permetien l’entrada ni la sortida de Plaça Catalunya i procedien al desallotjament. Segons informen diverses fonts, tot i que les persones estant amb les mans enlaire o assentades a terra, les forces estan sent violentes: hi ha casos de cops de porra i, fins i tot, persones amb algun trau. Sabem, també, que des del moment que s’ha publicat a les xarxes socials l’intent de desallotjament, han estat moltes persones les que s’estan acostant a donar suport a l’Acampada Bcn.

Des d’Acampada Vic, volem donar suport i mostrar solidaritat amb els desallotjaments que s’estan ordenant des de diverses instàncies. Reiterem que no entenem perquè s’estan desallotjant les places quan aquests moviments sempre s’han desenvolupat de forma pacífica i han mostrat en tot moment, voluntat de diàleg.

És per això que, des de Vic, es convoca:

11.00h. Assemblea general d’urgència

16.00h. Assemblea general d’urgència

20.00h. Cassolada i Escombrada solidària, “Netegem la Plaça” com a rebuig als desallotjaments. Vine amb cassoles o escombres !

*La resta d’activitats es duran a terme amb normalitat.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: