Vés al contingut

Acta assemblea general 31 de maig 2011

01/06/2011

A les 19:45 comença l’assemblea:

– Repàs de comissions

Comunicació: Comenten que s’han tingut problemes amb Facebook. Fa uns dies també es van tenir problemes amb el gmail. Per tant, es proposa de crear un correu electrònic per comissió i que les contrasenyes nomes les sàpiguen les persones de cada comissió. Es vota i la gent hi està d’acord. Es decideix que els noms dels correus seguiran el següent patró: nomcomissióacampadavic@gmail.com.

Es debat si cal afegir a tothom al facebook o no, perquè s’han afegit alguns partits polítics i això pot crear confusió. Per això es proposa rebutjar la petició d’amics partidistes i ofensius. Es debat si restringir l’acceptació “d’amics” al Facebook. El debat s’allarga i decidim parlar-ho en un altre moment.

Activitats: El divendres hi ha una cassolada a les 20:30 en contra de plataforma x Catalunya a la plaça de Vic. Decidim mantenir la nostra cassolada a les 20h, fer-la més curta i llavors qui vulgui participar de l’altre cassolada a títol individual, que ho faci. Per altra banda, l’associació d’immigrants Catalunya Plural han proposat de fer una cassolada mòbil per alguns barris de Vic el dissabte repartint fulletons per fer difusió del nostre moviment. Es comenta de fer-ho també diumenge. Es diu que dos dies serà massa. Finalment es decideix de fer una cassolada mòbil dissabte a les 18:30h, per alguns barris de Vic mantenint la cassolada normal a les 20h i les activitats. El recorregut el pensarà la comissió d’activitats.

Infraestructures: fa falta gent que col·labori amb el tema menjar.

Continguts: Es proposa crear les subcomissions de treball més concretes amb una perspectiva més local. Això es farà dissabte a les 20:00 a la plaça.

– Reestructuració horaris.

Es decideix de fer l’assemblea més d’hora, concretament a les 19h. Els primers 30 minuts seran de coordinació i llavors assemblea general. S’anul·la l’assemblea de coordinació de les 16:00.

A Vic, 31 de maig de 2011

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: