Skip to content

Acta assemblea general 1 de juny 2011

01/06/2011
  1. 1.    repàs de comissions
  2. 2.    ronda de valoracions

comunicació:

Falta que la Comissió d’Activitats passi la llista de contactes per posar al mail i poder reenviar les propostes que arriven al correu.

Han arribat comentaris ofensius al blog, no es censuren perquè tothom té el mateix dret a expressar la seva opinió, però des de comunicació aconsellem que no se’ls faci cas per no donar-hi ressò.

L’Acampada de Barcelona ha convocat una assemblea de pobles el dissabte al matí. S’hi hauria d’anar.

Ahir es va anar a la trobada d’assemblees del Vallés que es va fer a Granollers, s’explica:

Explicació del vallès: Es va començar amb una presentació de totes les acampades, totes funcionen mes o menys igual, alguns tenen altres comissions com intendència (cuina i neteja)

Vic es va presentar i van explicar el funcionament per debats temàtics, va agradar molt la idea.

Es va parlar de la descentralització, a veure què semblava. Fer com subcomissions, i anar a buscar professionals del sector i donar l’espai d’actuació i suport.

Després van parlar de com es veia la idea de federar, es va debatre durant 20 minuts fins que es va entendre la idea, simplement es proposava reunir i organitzar amb una assemblea coordinadora, delegar a assemblees el que s’ha dit i es vota a Vic, torna a la coordinadora i els representants tornarien a votar. Veient el tarannà de les petites, la coordinadora pensaria en accions grans.

Cadascú que expliqui aixó al poble, cada poble pensa la idea de com enfocar la coordinació i es votés. Es vol fer pàgina web aglotinadora, o agora amb programari lliure.

La setmana que ve es va dir de fer una trobada a Mollet, de parlar del dia 4 a Barna, de fer una marxa als mossos, però va quedar el tema a l’aire.

Es va demanar que el dia 11, que hi ha el canvi de investidura, tots els pobles anéssin a l’ajuntament amb el full de mínims, ara que arriben que sàpiguen què volem, tots a la una.

Es va dir que a les trobades seria preferible 1 representant de cada comissió i fer reunions de comissions. I després portar les propostes a la coordinadora a més llarg termini. A curt termini, reunions de comissions.

Propera quedada a les 9 del vespre de dimarts que ve. Amb propostes de com fer funcionar la coordinadora. Els representants han de ser itinerants.

Es parlarà demà a l’assemblea de les 19h.

L’Acta de l’assemblea està penjada al blog, a comunicació.

Infraestructures:

s’ha mogut la cuina per queixes del Massimo Dutti.

Falta participació pel dematí. Decidir què fem amb la fira d’intercanvi. Només deixen coses i no s’emporten res. Continuitat?

–       si algú se’n responsabilitzes, guai, si no, fora.

–       Donar-ho tot a càrites.

–       Aparcar-ho i treure-ho un dia anunciant-ho.

Activitats:

dissabte marxa itinerant amb fang, per cridar més l’atenció.

Portra la cadira i en parlem: debats temàtics perquè la cosa continui a llarg termini.

Divendres: cassolada igual de 15 minuts abans de la manifestació contra PXC, que no està lligada a l’Acampada de Vic però es recolzi.

L’assemblea on decidim la continuitat serà diumenge.

Es fa una crida a que la gent s’apunti als debats de dissabte perquè serà el pal de paller de la continuitat del que s’ha iniciat a l’acampada.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: