Skip to content

CASSOLADA ITINERANT 11/6/11

02/06/2011

EL DISSABTE DIA 11 ES CONVOCA DES DE L’ACAMPADA de VIC UNA CASSOLADA ITINERANT PER VIC!

El dissabte passat la pluja no es va deixar fer la cassolada itinerant que hi havia prevista. Aquest dissabte la tornem a convocar i aquest cop la farem encara més preparats i amb moltes més ganes!

Objectiu: La finalitat i el primer pas de la revolució és la consciència individual. Difondre la causa i els objectius, fer ressò i fer molt de soroll perquè ens sentin d’una vegada per totes. Si la gent no va a l’acampada, l’acampada va a la gent!

Lloc: Començarà a la Plaça Major de Vic.

Hora: Inici 18:30h, final 20:00h.

Itinerari: Començarà a la Plaça Major de Vic, farem la rambla del passeig, un cop a la Plaça del Carbó, ens endinsarem per el casc antic fins a la Catedral, Parc Jaume Balmes, seguirem el riu per el passeig Pep Ventura, Av. Països Catalans, Carrer Verdaguer i es finalitzarà a la Plaça Major, on es realitzarà la 3ª edició de  la trobada importantíssima “Porta’t la cadira i  parlem”, .

Tots som part i solució dels problemes, INDIGNA’T, EXPRESSA’T, PRÈN EL CARRER!

US HI ESPEREM A TOTS I TOTES!

Anuncis
One Comment leave one →
 1. Albert permalink
  02/06/2011 16:27

  Article de la directa que he trobat a indymedia

  En els darrers temps s’han desenvolupat nous moviments socials molt potents amb unes característiques comunes: són amplis i transversals, assemblearis, sorgits de la societat civil sense mediació de partits o sindicats, motivats per reivindicacions concretes a mig camí entre la utopia revolucionària i el reformisme més pragmàtic i radicalment democràtics, tant en la forma com en el fons i més coses que segur que hem deixo i que ja estudiarà la sociologia o qui sigui.

  Em refereixo a les acampades “indignades” i a les consultes per la independència, però també a altres, com les candidatures municipals alternatives que naixen com a bolets o les recents lluites de les comunitats educatives i sanitàries contra les retallades. El que comparteixen aquests moviments és molt més del que els separa i representen una forma d’entendre i viure la política que ha agafat a contrapeu a partits i sindicats majoritaris que veuen en aquesta emergència ciutadana una “competència deslleial” al que fins ara eren reserves tancades.

  Però també bona part dels moviments socials no ha acabat d’encaixar la nova situació. Només així es poden entendre les crítiques punyents –no em refereixo aquí a les constructives o reflexives, molt necessàries,- els exàmens de puresa ideològica o els intents absurds d’enfrontar processos que en realitat són germans. O és que hi pot haver democràcia real sense “dret a decidir”? És possible la independència sense independitzar-nos dels mercats financers? Però mentre la base social –“el poble”, que es deia abans- és la mateixa i lluita i empeny en totes direccions, les minories militants –les que haurien d’estar més polititzades i ser més intel·ligents- es dedica a crear problemes allà on no n’hi ha. Primer li va tocar a les consultes per “manipulades” i avui li toca a les acampades per “espanyolitzades” i entremig hi ha que boicoteja les candidatures populars o qui ignora les lluites contra les retallades.

  Als anys 80 a l’esquerra abertzale es deia que “intenten dividir la classe obrera entre basca i immigrada i per sort hi ha Herri Batasuna per impedir-ho”. I per això avui estan al País Basc com estan i aquí ens preocupem de reforçar unes identitats absurdes que ens serveixin d’excusa per no sumar-nos a la protesta. I ni tan sols en aquest setmanari estem lliures de pecat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: