Skip to content

25 i 26 de juny. L’escola surt al carrer! Nosaltres també tenim veu!

12/06/2011

A l’Acampada de Vic ens ha arribat una proposta d’alguns pares i mares de la comarca: organitzar, el dissabte 25 i diumenge 26 de juny, una jornada d’activitats a la tarda i acampar la nit del dissabte a diumenge a la Plaça(amb tota la família). L’objectiu és que els nens i nenes de Vic i rodalies puguin trobar-se en un espai per parlar sobre l’escola, institut, futur i altres temes relacionats amb l’educació i puguin reivindicar i manifestar-se.

Des de l’assemblea s’ha recolzat la proposta i entre tots podem organitzar-ho. A la tarda es proposa fer activitats lúdiques (pintar cares, jocs diversos, etc.) així com assemblees infantils (o juvenils), murals on expressar-nos i altres idees que puguin sortir. A més, ens agradaria recordar que l’Acampada Vic té una Comissió d’Educació on s’està treballant des de diversos àmbits i propostes i aquesta trobada pot ser molt interessant per treballar.

Sabem que no tenim gaire marge de temps però és difícil fer-ho més tard ja que les escoles i instituts comencen les vacances d’estiu i potser serà més complicat trobar un moment. Així doncs, demanem la col·laboració de tots i totes per portar a terme les activitats i l’acampada i reivindicar una educació de qualitat per a tothom!

Podeu enviar-nos un mail per col·laborar, fer difusió, preparar activitats… Us esperem!

Agrairíem que si teniu pensat venir ens ho feu arribar (i així poder organitzar-nos millor o, en definitiva, saber si té sentit portar-ho a terme)

Vine, indigna’t, il·lusiona’t i participa!

Anuncis
2 comentaris leave one →
 1. ivette grané bruch permalink
  14/06/2011 22:15

  eiii cuidadin!!!! que al final es va aprovar que es faria el dia 25 de juny…..es va dir ahir a l’assemblea per preparar-ho millor!!!

  CAnvieu la data i deixeu d’envair emails per movilitzar a la gent!!!
  Ara us envio un gmail amb el document aprovat complert!!!

 2. willem permalink
  16/06/2011 07:54

  QUI SÓN ELS VIOLENTS?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: