Skip to content

Acta Assemblea General 27/06/11

27/06/2011

1.       Estat Acampada

Els últims 15 dies s’ha trencat una mica el ritme a causa de Sant Joan, manifestacions a Barcelona, arribada de l’estiu i les vacances… No hi ha prou efectius per donar resposta al calendari aprovat per assemblea. Es decideix deixar una setmana per veure com seguim i a la pròxima assemblea en tornem a parlar. Passem un horari de la setmana i falta completar alguns dies… si no hi eres vine al Punt Info i apunta’t!.

La comissió de Comunicació explica que ja ha sortit el primer número del Butlletí de l’Acampada! La comissió de Sanitat comenta que s’ha dissolt per falta de gent i fan la proposta de crear un blog on compartir continguts i on tothom i pugui participar.

El nou horari d’assemblees és:

DILLUNS A LES 19H: ASSEMBLEA GENERAL

DIJOUS A LES 19H: ASSEMBLEA DE COORDINACIÓ

Reduïm el ritme d’activitats i passem a fer accions més o menys mensuals.

 2.       Objectius i accions a curt termini. Propostes

 . Accions coordinades amb la Plataforma pel dret a l’habitatge a Osona per evitar desnonaments. 13 de les 50 persones que van intentar evitar un desnonament el febrer passat han estat denunciades i tenen el judici el proper 11 de juliol. Es marca com a una línia a seguir i cal que ens coordinem amb la Plataforma. Estem recollint firmes al punt d’informació i s’ha convocat una concentració el dia 11 a les 10h del matí a Correus. Des de Comunicació es farà la màxima difusió possible, hem de ser molts.

. Difusió de la llei “Òmnibus”. Des de l’Acampada Vic hem portat 66 al·legacions contra la llei. Hi seguim treballant, són al Punt d’Informació.

. Accions contra la banca. Hi ha vàries propostes: posar punts d’informació davant els bancs explicant on van destinats els diners dels clients, donant a conèixer altres alternatives, fent alguna perfomance… Es passa un paper on la gent que li interessa s’apunta per començar a treballar. Si t’interessa, envia’ns un mail!

. Acampada dia 15. A l’assemblea es va decidir que el 15 de cada mes s’acampava a la Plaça com a símbol del moviment i s’acosta el primer 15 després de deixar de dormir! Pensem propostes i a la pròxima assemblea acabem d’ultimar detalls.

. A.R.V Salvavidas. Es tracta d’un material d’àudio i vídeo recopilat que dóna a conèixer què és el que està passant i, sobretot, què hi podem fer. S’ha editat en cd per treure una mica el contingut d’internet i podem veure com el difonem.

. Festus de Torelló. Els indignats i indignades de Torelló estan preparant activitats per fer durant el Festus els dies 8, 9 i 10 de juliol. Dissabte a la tarda i diumenge al matí hi haurà difusió del moviment i es pintarà una mandala gegant amb el lema “Si no ens agrada el que ens pinten els polítics, pintem la nostra societat”.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: