Skip to content

Acta Assemblea de Coordinació 30/06/11

01/07/2011

1. Estat de comissions

Continguts i activitats proposen fusionar-se per falta de gent i per fer més efectiva la coordinació. Proposen obrir a tots la possibilitat de pensar activitats, revisar el gmail i passar alguns continguts a Comunicació, utilitzar contactes amb altres entitats i crear xarxa i proposar activitats constructives i buscar altres espais de reflexió a banda dels debats, com cinefòrums… Comunicació ofereix vàries informacions sobre properes dates.

2. Punt d’informació

Es debat molta estona sobre l’estat del punt d’informació: si podem o no podem cobrir-lo, si molesta o no molesta que estigui buit, sobre la disposició d’un local o espai per guardar les coses, sobre la possibilitat de minimitzar-lo… Tal i com es va dir a l’assemblea general anterior, es deixava una setmana de marge. Així doncs, DILLUNS 4 de juliol ho acabarem de decidir! Feu-ne difusió, és important que siguem molts! Si algú no pot venir a l’assemblea però té ganes de dir-hi la seva, que enviï un mail!

3. L’Edu ens ensenya la proposta d’Intranet per l’acampada, qui vulgui venir, dilluns a les 16h s’ha quedat a la Plaça amb mínim un membre de cada comissió per veure com ho muntem. No et quedis al marge!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: