Skip to content

Assemblea extraordinària: dijous 21 a les 19h

19/07/2011

Ahir a la tarda tres de nosaltres vam reunir-nos amb el regidor de Convivència i Seguretat. La idea que teníem d’aquesta trobada era bàsicament parlar de l’actuació policial del dissabte, així com també, negociar el Punt d’Info i les acampades mensuals que s’havien acordat en assemblea.

La negociació no va ser impossible ja que des d’un primer moment se’ns van presentar les línies vermelles: l’Ajuntament prohibeix qualsevol acampada a la plaça i a altres zones no habilitades per realitzar aquestes activitats i la permanència del Punt d’Info fix a la Plaça. En cas de travessar aquestes línies, es desplegaran mesures més contundents. De fet, se’ns va entregar una notificació on deia que si no trèiem el punt de la Plaça en les pròximes 48 hores seria retirat.

Pel que fa a la negociació, respecte acampar no hi ha alternativa, i respecte el nou Punt d’Info se’ns proposa que no sigui fix a la Plaça sinó que sigui itinerant pels barris i, així, canalitzar d’alguna manera les queixes de veïns i comerciants. Això sí, en cas de continuar lligat en algun element de mobiliari urbà i passar les nits al carrer, el destí, a la llarga, serà el mateix que consta a la notificació.

Per tot això, convoquem una ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DIJOUS A LES 19H per decidir com avancem i actuem davant d’aquesta realitat.

Hem de ser la màxima gent possible per tirar endavant això. Ara mateix sabem  que és complicat, tothom té mil coses a fer, però ara més que mai hem d’estar unides. Cal que cadascú faci una reflexió personal sobre la situació del moviment i el suport i la implicació pròpia per poder prendre les decisions adequades.

JUNTES PODEM!

Adjuntem el manifest del passat dissabte, després del desplegament policial amb motiu de l’acampada menusal

Manifest 16.07.11

Anuncis
One Comment leave one →
  1. Jordi permalink
    21/07/2011 09:38

    jo veig bé fer-ho ambulant si l’ajuntament ens ajuda. Trobo que per repetir l’acampada necessitaríem una excusa important o un canvi que ho justifiqui per no desacreditar-nos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: