Skip to content

Organització

Mapa de l’Acampada de Vic:     Mapa Acampada Vic

Organigrama:      Organigrama

Comissions: Les comissions són totalment obertes. Si es vol formar part d’una comissió, hi ha llibretes a cada punt de trobada on es pot proposar, dinamitzar i concretar en alguna de les tasques. ANIMA’T I PARTICIPA!

CONTINGUTS Formular, debatre, estudiar i exposar els continguts de les diferents propostes, objectius i solucions que podem donar des de l’Acampada i redactar els documents amb els resultats d’aquests debats un cop han passat per l’Assemblea General.
ACTIVITATS Organitzar, gestionar i dinamitzar, juntament amb altres voluntaris, les activitats lúdiques, vinculades amb els continguts.
INFRAESTRUCTURA Hi ha àrees diferenciades en referencia a la logística de l’acampada:-      Cuina: articular el funcionament de la cuina, els àpats i la vida que s’hi desenvolupa (tan la humana com la microbiòtica)

–      Neteja: procurar que hi hagi tot el material i elements que facilitin l’ordre i neteja de l’acampada (que no vol dir netejar)

–      Material: proveir-nos de tot allò que pugui fer falta (eines, materials fungibles, aliments, cartelleria…)

–      Economia: recollida de les donacions i portar-ne la comptabilitat.

COMUNICACIÓ Rebre, difondre i organitzar la comunicació dins i fora l’Acampada. Això inclou la redacció de les actes de les assemblees diàries, difusió d’activitats, actualització i manteniment del Blog, mail i perfils de Twitter i Facebook, disseny de documents o cartells per fer difusió, recollir fotos i vídeos de l’acampada, mantenir contacte amb altres acampades i procurar la bona comunicació interna entre comissions.

 

 

Funcionament de les Assemblees:

Assemblees de comissions Cada comissió s’encarrega de trobar una hora per reunir-se, en funció de les necessitats de cada comissió.
Aquestes assemblees serveixen per organitzar les tasques diàries internes de cada comissió.
Assemblea de coordinació Dos membres de cada comissió es reuneixen a les 16h.
S’exposen les decisions que s’han pres a l’assemblea de cada comissió i que es creu que, abans de tirar-les endavant, s’han de debatre amb les altres comissions. També es fa una valoració de la situació de l’Acampada, i una roda de crítiques, inquietuds i elogis. L’assemblea no serveix per exposar tota la feina feta, tampoc serveix per la comunicació interna entre dues comissions.
Assemblea General A les 19.00h
Assemblea d’organització, s’exposa la feina que s’ha dut a terme i els propòsits de cada comissió. També es comuniquen les decisions internes que s’han aprobat a l’assemblea de coordinació i es debaten i voten les que no s’han pogut aclarir.
Totes les assemblees són obertes a tothom! PARTICIPA!
Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: