Skip to content

Qui som

Som persones que hem vingut lliurement i de forma voluntària. Després de la manifestació del 15 de Maig  hem decidit continuar unides i ser cada vegada més en la lluita per la dignitat. No representem cap partit ni associació. Tampoc ningú ens representa.

Ens uneix el malestar per la precarietat i les desigualtats però, sobretot, ens uneix una vocació de canvi. Estem aquí perquè volem una nova societat que doni prioritat a la vida per sobre dels interessos econòmics i polítics. Ens sentim trepitjats per l’economia capitalista i ens sentim exclosos del sistema polític acutal, que no ens representa. Apostem per una transformació profunda de la societat i, sobretot, apostem perquè sigui la pròpia societat la protagonista d’aquest canvi.

Creien que estàvem adormits. Creien que ens podien seguir retallant els drets sense que ens hi resistíssim. S’equivocaven. Estem lluitant -pacíficament però amb determinació- per la vida que tots mereixem.

Hem après d’El Caire, Islàndia, Madrid, Barcelona i de la resta de movilitzacions del món.

ARA ENS TOCA A TOTS I TOTES EXTENDRE LA LLUITA I PRENDRE LA PARAULA!

Anuncis
One Comment leave one →
 1. Unamic permalink
  29/05/2011 14:09

  He llegit amb atenció qui sou, i en realitat som tots els que ens adonem que la llibertat que tenim està molt mediatitzada. Falta però a la vostra presentació un concepte que crec que es molt adient, AUTOGESTIÓ.
  Com diu Henri Arvon “La autogestión, pese a ser una utopía de ayer, cristaliza algunas de las aspiraciones mas importantes de nuestro tiempo, y constituirà en Europa la realidad social del mañana.”
  Fem posible aquest demà autogestionat, però alerta amb les manipulacions dels partits, sindicats, i asociacions diverses.
  Força i andavant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: